Ontdek

Onze woonwinkels

Alles op het gebied van wonen op één plek. Dat vindt u bij Woonboulevard Zwolle. Met 16 winkels met ieder hun eigen specialiteit, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek ruim 25.000 m2 aan woon- en leefgenot.

Voor alle smaken en prijzen is er meer dan genoeg keuze op het gebied van wonen, slapen, tuin en klussen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Superkeukens Zwolle

Bij Superkeukens Zwolle ben je van harte welkom! Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Superkeukens Zwolle aan het juiste adres. In onze showroom vind je 37 keukenopstellingen en aanverwante keukenartikelen.

Jouw keukenspecialist in Zwolle en omgeving

Van klassiek tot modern en van landelijk tot strak, in onze ruime showroom in Zwolle doe je volop inspiratie op om jouw keuken te kopen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en maken geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken op maat. Bij Superkeukens krijg je bovendien direct de beste prijs en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij geven 10 jaar garantie op onze keukens, zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet en jarenlang kan genieten van jouw nieuwe keuken.

Showroomkeuken in Zwolle

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet al te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou.

Winkelgegevens
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00