Ontdek

Onze woonwinkels

Alles op het gebied van wonen op één plek. Dat vindt u bij Woonboulevard Zwolle. Met 16 winkels met ieder hun eigen specialiteit, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek ruim 25.000 m2 aan woon- en leefgenot.

Voor alle smaken en prijzen is er meer dan genoeg keuze op het gebied van wonen, slapen, tuin en klussen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Montèl – De grootste zitspecialist van Nederland!

Hoog, laag, diep of gewoon lekker onderuit? Hoe u ook wilt zitten, Montèl heeft de bank die bij u past. Wij zijn de grootste zitspecialist van Nederland en bieden u een geheel eigen collectie met 1001 mogelijkheden. U kunt elk bankontwerp bij Montèl volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte kunt u zelf bepalen.

Topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs

Bij ons koopt u topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. De stoffen en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleurbehoud. Vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen het lichaam optimaal.
Een exlusief Montèl zitmeubel is bovendien gegarandeerd het voordeligst in prijs. Mocht u exact dezelfde bank of fauteuil, met dezelfde specificaties, ergens anders goedkoper aantreffen, dan krijgt u uw Montèl zelfs helemaal GRATIS. Er is al een Montèl bank vanaf 499,-.

Vakkundig advies en uitgebreide service

Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet iedere dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Een optimale klant ervaring staat voorop. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging bij u thuis. U krijgt dan ook op elk product 3 jaar CBW-garantie. Daarnaast geniet u ook nog eens van 2 jaar extra Montèl garantie. Indien u binnen 120 dagen toch bedenkt dat er een onjuiste keuze gemaakt is, mag u een nieuwe keuze maken en krijgt u 30% van het aankoopbedrag van de ‘oude’ bank als directe korting.
Met 30 winkels is Montèl de grootste bankenspecialist van Nederland. En door dit grote aantal vestigingen verspreid over het hele land, is er altijd wel één bij u in de buurt.

Zo zit het met Montèl. En hoe zit jij?

Winkelgegevens
Openingstijden
Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.30