Ontdek

Onze woonwinkels

Alles op het gebied van wonen op één plek. Dat vindt u bij Woonboulevard Zwolle. Met 16 winkels met ieder hun eigen specialiteit, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek ruim 25.000 m2 aan woon- en leefgenot.

Voor alle smaken en prijzen is er meer dan genoeg keuze op het gebied van wonen, slapen, tuin en klussen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Pronto Wonen Zwolle

Kom je naar de gezelligste woonwinkel in Zwolle? Bij Pronto Wonen Zwolle vind je de leukste meubels in samengestelde meubelopstellingen. Deze rijk gedecoreerde settings zijn verrassend inspirerend. Het leuke is dat je op deze manier ziet hoe je met onze meubels in Zwolle verschillende stijlen creëert. Je eigen ideeën krijgen op deze wijze nog beter vorm en bieden de gelegenheid om de Mix & Match formule te gebruiken. Daarmee creëer jij bijvoorbeeld de voor jou perfecte hoekbank. Onze woonwinkel in Zwolle biedt wel 1001 creaties om jouw droominterieur samen te stellen. In een complete set met meubels of afzonderlijk samengesteld met het aanbod in onze meubelzaak in Zwolle. Vraag ook gerust om meer informatie bij onze professionele medewerkers. Zij voorzien je graag van een persoonlijk en klantgericht advies en geven je antwoord op praktische vragen. Bijvoorbeeld beschikbare kleuren en stoffen van meubels.

Aantrekkelijke prijzen voor meubels in Zwolle

Onze woonwinkel in Zwolle staat bekend om de eigentijdse en originele meubelcollectie voor de beste prijs. De verrassend aantrekkelijke prijzen maken het voor iedereen mogelijk om de leukste meubels in het interieur te hebben staan. Uiteraard wisselen de samenstellingen van meubels en decoratie regelmatig, om zo de laatste woontrends te presenteren. Elke keer weer is een verrassend bezoek, in onze meubelzaak in Zwolle. Indien er een levertijd is geeft onze medewerker in de winkel je graag alle informatie. Onze woonwinkel in Zwolle is iedere dag geopend, ook op zondagen ben je van harte welkom! Heb je geen transport voor je meubels? Vraag dan naar de mogelijkheid in de winkel om je meubels te laten afleveren.

Winkelgegevens
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00