Ontdek

Onze woonwinkels

Alles op het gebied van wonen op één plek. Dat vindt u bij Woonboulevard Zwolle. Met 16 winkels met ieder hun eigen specialiteit, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek ruim 25.000 m2 aan woon- en leefgenot.

Voor alle smaken en prijzen is er meer dan genoeg keuze op het gebied van wonen, slapen, tuin en klussen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Passend advies

Rofra Home biedt op de meubelboulevard in Zwolle een grote en sfeervolle winkel. Er zijn twee verdiepingen vol wooninspiratie beschikbaar. U kunt de meubels bekijken, voelen en ervaren door bijvoorbeeld op een comfortabel bankstelplaats te nemen. Of om op een eetkamerstoelbij een van de eettafelste gaan zitten. De meubels zijn met verlichtingwoonaccessoiresen decoratiesin een leuke setting gerealiseerd in verschillende woonstijlen.

Onze medewerkers zijn experts op het gebied van meubels en interieurs. Dat maakt het ook mogelijk u van een passend advies te voorzien. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om op uw gemak door de winkel te lopen en te ontdekken wat het beste bij uw interieur past. In onze meubelzaak is de Sacramento bankoverigens enorm populair. Er is veel vraag naar dit comfortabele bankstel dat er fantastisch uitziet en binnen uiteenlopende interieurstijlen een geweldige plek kan krijgen.

Kom gezellig bij ons langs

Er is volop parkeerruimte beschikbaar bij de woonboulevard in Zwolle. U kunt vlak voor de winkel parkeren en dat kan zonder kosten. Parkeren is hier namelijk gratis. Onze winkel is gedeeltelijk toegankelijk voor mindervalide personen. De begane grond is namelijk toegankelijk voor mindervalide personen, maar de bovenste verdieping is alleen per trap te bereiken. Er is helaas geen lift aanwezig in onze woonwinkel in Zwolle.

 

 

Winkelgegevens
Openingstijden
Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00