Ontdek

Onze woonwinkels

Alles op het gebied van wonen op één plek. Dat vindt u bij Woonboulevard Zwolle. Met 16 winkels met ieder hun eigen specialiteit, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek ruim 25.000 m2 aan woon- en leefgenot.

Voor alle smaken en prijzen is er meer dan genoeg keuze op het gebied van wonen, slapen, tuin en klussen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

HomeFloorz, eenmaal binnen zeg je WoW!

HomeFloorz is een unieke vloerenwinkel, één uit duizenden. Wij zijn geen winkel waar je overspoeld wordt met oneindig veel vloercollecties. Bij HomeFloorz hebben wij voor jou alleen de beste en mooiste vloerconcepten geselecteerd. Een tikkeltje ongewoon maar bijzonder overzichtelijk. Ben je eenmaal binnen, dan zeg je wow.

Wij laten je alleen dat zien waar wij volledig achter staan. Wij vertellen je alles over vloeren wat je moet weten. Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk. Zo komen wij samen tot jouw ideale vloer waar je over 10 jaar nog steeds heel blij mee bent.

Winkelgegevens
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag gesloten
Aangepaste openingstijden

Maandag op afspraak